Kotizacija

 

 


Konferenca Nove tehnologije v energetiki '20

Cenejša kotizacija do nadaljnjega

Kotizacija

Udeležba

269 EUR

325 EUR

Cene so v evrih, v cene ni vštet 22-odstotni DDV

Popusti

Drugi in nadaljnji udeleženec iz iste organizacije
5-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(cenejša prijava 256 EUR, redna prijava 309 EUR).

Mikro podjetje*
25% popust na veljavno kotizacijo
(cenejša prijava 202 EUR, redna prijava 244 EUR).

Zaposleni v NVO, lokalnih skupnostih in na fakultetah
40% popust na veljavno kotizacijo
(cenejša prijava 161 EUR, redna prijava 195 EUR).

Študentje **
80% popust na veljavno kotizacijo
(cenejša prijava 54 EUR, redna prijava 65 EUR).

* Mikro podjetja so podjetja do 7 zaposlenih.

**Študentje. Velja za redne študente študija prve in druge bolonjske stopnje. Potrebno je predložiti dokazila o zatrjevanem statusu. Velja v primeru, da je plačnik fizična oseba, ki ni redno zaposlena.

Kotizacija poleg obiska konference vključuje gradiva konference in pogostitve med odmori.

Popusti se ne seštevajo.

Prijava velja kot naročilo. V kolikor v tem dokumentu ni izrecno določeno drugače, se v celoti uporabljajo na spletni strani objavljeni “Splošni pogoji za prijavo na dogodke Prosperie, d.o.o.". Po prijavi boste po elektronski pošti prejeli predračun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Objavljeni popusti veljajo v primeru pravočasnega plačila predračuna. Cenejšo vrednost kotizacije prva minuta bomo upoštevali ob prejetju plačila najkasneje do 25. februarja 2020, kotizacije s popusti (zgodnja in cenejša prijava) pa ob prejetju plačila najkasneje do 10. marca. Plačilo nakažite na transakcijski račun pri UniCredit Banki Slovenija, d. d., Ljubljana: SI 56 2900-0005 5676 208.

Račun za plačilo kotizacije boste prejeli po opravljeni storitvi.

Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave z dogodka. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na info@prosperia.si.

Opozorilo: Če prijave niste izvedli vi oz. vaše podjetje oz. menite, da je nekdo zlorabil vaše podatke, prosimo, da nas o tem takoj obvestite.

Zamenjava oz. sprememba imena udeleženca je brezplačna in dovoljena, če sporočite ime nadomestnega udeleženca v pisni obliki na naslov info@prosperia.si najkasneje do 15. ure zadnji dan pred dogodkom.

Odjava brez administrativnih stroškov je mogoča do vključno torka, 10. marca 2020 do polnoči, v pisni obliki na naslov info@prosperia.si ali če jo do navedenega datuma prejmemo na naslov Prosperia, d. o. o., Železna cesta 10a, Ljubljana. V tem primeru že plačano kotizacijo v celoti vrnemo. Za odjave po tem datumu (od vključno srede, 11. marca dalje), vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti (100%). Odjava ni možna, če je udeleženec ob prijavi izrecno zahteval plačilo po izvedenem dogodku. V takem primeru se udeležencu ob neudeležbi iz kakršnega koli razloga zaračuna celotna kotizacija.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na 031 717 599 ali na info@prosperia.si.

     Organizator srečanja:

Obveščajte me o dogodku!

Pokrovitelji:

Partner novih tehnologij:

Medijski partner:

Podporniki: