O Inovacije energetike '20

 

Energetski vrh inovativnih kaže prihodnost (spletna izvedba)

Ker so še zlasti v spremenjenih razmerah inovacije ključne za vaš uspeh in zeleno energetsko transformacijo, se udeležite 12. vodilnega srečanja inovativnih na področju energetike v Sloveniji, ki bo zaradi razmer Covid-19 tokrat «inovativno« potekal v živo v spletni obliki. Poskrbeli bomo za možnost diskusije.

Letos s pomočjo vodilnih strokovnjakov in gostov izpostavljamo štiri teme prihodnosti energetike: novosti shranjevanja energije, vodik, nova vlaganja v infrastrukturo in združevanje dveh sektorjev »promet in energetika«.

Ujemite vstopnico zgodnja prijava in popuste do 30. novembra.
Seznanite se s prihodnostjo energetike in se srečajte z vodilnimi strokovnjaki, odločevalci, predstavniki industrije, znanosti in inovativnimi preojniki. Lani je srečanje privabilo že preko 170 udeležencev. Vrh inovativnih bo potekal v obliki zanimivih prezentacij novih tem, omizij, delavnic in predstavitev primerov inovacij.

Prijavite vaš nastop - imate zanimiv primer inovacije na področju energetike? ROK 20. november

Nastopite z vašim primerom inovacije, povečajte vaš ugled in nove poslovne priložnosti za inovativna sodelovanja. Prijava je enostavna.

Pohitite z vašo prijavo predstavitve inovacije vsaj do 20. novembra. Zanjo potrebujete le nekaj minut.

Razpisane teme so: Shranjevanje energije – Vlaganja v infrastrukturo – Vodik – Združevanje sektorjev energetika in promet - Električna mobilnost – Omrežja – Obnovljivi viri energije – Nove tehnologije v energetiki - Tržni trendi energentov – Učinkovita raba energije – Vodenje porabe energenta (DSM) in celovito upravljanje energije pri odjemalcu – Inovacije za krožno gospodarstvo – Samooskrba in energetske skupnosti - vaš primer?…

Preberite več informacij o vašem nastopu in se prijavite vsaj do 20. novembra.

 

Udeleženci bodo izbrali nagrajenca za najboljšo inovacijo s področja energetskih rešitev za leto 2020.

Katerih 5 ugodnosti pridobite z vašim nastopom na Inovaciji energetike ‘20?

  • Vključimo vas v kampanjo dogodka, ki zajema več tisoč e-naslovov vodilnih deležnikov
  • Brezplačna delavnica za nastopajoče – vaš učinkovit nastop (vrednost najmanj 250 EUR)
  • Z nastopom učinkovito dvigujete vaš ugled in prepoznavnost inovacije/podjetja
  • Ugodna vstopnica za nastopajočega
  • Kandidirate za nagrado občinstva “najboljša inovacija 2020”.

S pravočasno prijavo vašega nastopa do 20. novembra si zagotovite mesto v programu 12. vodilnega srečanja inovativnih na področju energetike.