Nagrajene inovacije

 

Predstavljene inovacije

Nagrajenci po izboru občinstva za najboljšo
inovacijo na področju energetike 2019

Kdo so zmagovalci Inovacije energetike 19?

Na srečanju je bilo predstavljenih enajst sijajnih primerov inovativnih energetskih rešitev na temo „Smart“ in „Digitalno“.

Po glasovanju udeležencev je prvo mesto zasedel Uroš Bajec iz podjetja Comtrade za inovacijo Umetna inteligenca za hrambo energije, drugo mesto Tadej Šinkovec iz Elektro Ljubljane in GIZ DEE za inovacijo Sistem za enoten dostop do merilnih podatkov – korist za vse uporabnike, in tretje mesto Uroš Jerman iz Instrumentation technologies za inovacijo Inovativen pristop k zagotavljanju varnosti na reki Temzi.

Priznanje prav vsem nastopajočim finalistom za pogum in inovativnost: Elektro Gorenjska, HPE, Iskra, Robotina, Eti Elektroelement, Gen-I, Informatika, Informa Echo. Čestitke!

Uroš Bajec, Comtrade, izjava ob prvem mestu:
Nagrade za prvo mesto nisem pričakoval. Moj cilj pri udeležbi je bil pravzaprav spoznavanje trendov v energetiki in mreženje, za kar je bilo izredno dobro poskrbljeno, zato je prvo mesto samo češnja na torti na že tako vrhunski dogodek!

 

Organizacija dogodka je bila vrhunska, vsebine pa zelo uporabne in aktualne, pravzaprav smo lahko ponosni na ekspertizo in izkušnje, ki jih imamo v Sloveniji in, da naša podjetja uspešno sodelujejo tudi na velikih projektih v tujini!