Informacije

 

 

Spoštovana kolegica, spoštovani kolega.


Na letošnjem četrtem forumu ENERGETIKA in PRAVO ’13, se bomo 27. novembra na Brdu pri Kranju seznanili z novim EZ-1 in najnovejšo pravno prakso EU.

Na edinem tovrstnem za energetsko-pravna vprašanja specializiranem forumu v Sloveniji bomo iz prve roke oz. od pripravljalca zakona izvedeli več o zadnjih pravnih rešitvah obširne novele energetskega zakona EZ-1, ki vsebuje že več kot 550 členov in je od predzadnjega tedna letošnjega oktobra v prvi obravnavi v Državnem zboru – oglejte si zadnji objavljen predlog EZ-1, kot tudi o najnovejši evropski pravni praksi reševanja sporov v energetiki in vplivu le-te na slovensko energetsko pravo.

Med drugimi bodo z nami mag. Bojan Kumer, državni sekretar za področje energetike na Ministrstvu za infrastrukturo in prostor, ki je predlagatelj novega energetskega zakona, prof. dr. Rajko Pirnat, ki je v veliki meri sodeloval pri njegovi pripravi, in mag. Ana Stanič, odvetnica v Londonu in pravna strokovnjakinja za evropsko energetsko pravo, ki nas bo povedla skozi primere gospodarskih in investicijskih sporov v energetiki, seznanila z najnovejšo evropsko energetsko zakonodajo in z najnovejšo evropsko energetsko uredbo o energetski infrastrukturi ter predstavila, kaj novega v energetskem evropskem pravu lahko pričakujemo v prihodnjem letu.

»Oglejte si okvirni program in se prijavite tu!

VAŠA UDELEŽBA NA FORUMU

Vabljeni, da se v skupno iskanje uspešnih pravnih rešitev in izmenjavo izkušenj z drugimi energetskimi odločevalci, strokovnjaki, pravniki, načrtovalci politik itd., aktivno vključite tudi vi s svojimi pravnimi dilemami in rešitvami.
Velik del dogodka bo namenjen poglobljeni interaktivni razpravi.


   

Forum Energetika in pravo '12: Uvodno omizje in udeleženci

POSLANSTVO FORUMA

S forumom želimo spodbuditi razvoj strokovno domišljenih in predvsem v praksi učinkovitih naprednih pravnih rešitev s spodbujanjem medsebojne odprte strokovne komunikacije med pravniki in energetiki ter vsemi v energetiko vpletenimi deležniki. Število udeležencev se vsako leto giblje med 70 in 100 udeleženci.

KORISTI UDELEŽENCEV FORUMA

  • Edinstven dan za odgovore na vaše pravne dileme v energetiki, katerega se je doslej udeležilo že več kot 200 udeležencev.
  • Priložnost za vaš učinkovit in celovit vpogled v aktualne pravno-energetske rešitve.
  • Srečanje in izmenjava mnenj s pomembnimi energetskimi pravniki, predstavniki ministrstva in drugimi strokovnjaki, ki so aktivni v energetiki ter mreženje.

Povezava do internetne strani: http://www.prosperia.si/aktualno/

KOMU JE FORUM NAMENJEN

Forum je že četrto leto zapored pomembno stičišče ključnih energetskih pravnikov, vseh v energetiko vpletenih deležnikov ter zainteresirane javnosti, ki želijo v medsebojnem dialogu spodbuditi razvoj strokovnih in v energetiki učinkovitih pravnih rešitev.

KOTIZACIJE IN PRIJAVE

NOVO: korporacijski paket 3+1: pri prijavi in plačilu treh kotizaij je udležba četrtega sodelavca ali sodelavke brezplačna.

Več o kotizacijah najdete na tej povezavi.

Prijazno vas vabimo, da si označite datum in se prijavite:

  1. na spletni strani tukaj ali
  2. po elektronski pošti na info@prosperia.si ali
  3. izpolnite prijavnico in jo pošljite po faxu na 01 437 98 62 ali
  4. izpolnite prijavnico in jo pošljite na naslov: Prosperia, Železna cesta 10A, 1000 Ljubljana


INFORMACIJE

Z veseljem smo vam na razpolago za več informacij. Pokličite nas ali nam pišite:

Mobitel: + 386 (0)31 717 599
Telefon: +386 (0)1 437 98 61
E-pošta: info@prosperia.si

Veselimo se srečanja z vami na forumu ENERGETIKA in PRAVO´13 na Brdu pri Kranju 27. novembra 2013 s pričetkom ob 9. uri.

Dobrodošli, 
Mojca Černelč Koprivnikar, 
direktorica