Kotizacija

 

PRIJAVA 

9. forum Energetika in pravo '18

KOTIZACIJA

Udeležba

295 EUR

Drugi in nadaljnji udeleženec

265 EUR

Cene so v evrih, v cene ni vštet 22-odstotni DDV.

Kotizacija poleg obiska foruma vključuje gradiva srečanja, okrepčila med odmori in kosilo.

Mikro podjetje*
25-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(221 EUR + DDV).

Zaposleni v lokalnih skupnostih, na fakultetah in v NVO
40-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(177 EUR + DDV).

Upokojenci, nezaposleni**

65-odstotni popust
(103 EUR + DDV).

Študentje***
85-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(44 EUR + DDV).

*Mikro podjetja so podjetja do 7 zaposlenih.

** Upokojenci, nezaposlene osebe. Potrebno je predložiti dokazila o zatrjevanem statusu. Velja v primeru, da je plačnik fizična oseba.

*** Študentje. Velja za redne študente študija prve in druge bolonjske stopnje. Potrebno je predložiti dokazila o zatrjevanem statusu. Velja v primeru, da je plačnik fizična oseba.

Plačilo

Račun za plačilo kotizacije boste prejeli po opravljeni storitvi.

Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave z dogodka. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na info@prosperia.si.

Opozorilo: Če prijave niste izvedli vi oz. vaše podjetje oz. menite, da je nekdo zlorabil vaše podatke, prosimo, da nas o tem takoj obvestite.

Stroški zamenjave in odjave

Zamenjava oz. sprememba imena udeleženca je brezplačna in dovoljena, če sporočite ime nadomestnega udeleženca v pisni obliki na naslov info@prosperia.si najkasneje do 15. ure zadnji dan pred dogodkom.

Odjava brez administrativnih stroškov je mogoča do vključno torka, 20. novembra 2018 do polnoči, v pisni obliki na naslov  info@prosperia.si ali če jo do navedenega datuma prejmemo na naslov Prosperia, d. o. o., Železna cesta 10a, Ljubljana. V tem primeru že plačano kotizacijo v celoti vrnemo. Za odjave po tem datumu (od vključno srede, 21. novembra dalje), vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti (100%). Odjava ni možna, če je udeleženec ob prijavi izrecno zahteval plačilo po izvedenem dogodku. V takem primeru se udeležencu ob neudeležbi iz kakršnega koli razloga zaračuna celotna kotizacija.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na 031 717 599 ali na info@prosperia.si.