Kotizacija

 

PRIJAVA

 

9. forum Energetika in pravo '18

ZGODNJA KOTIZACIJA

do 16. 11.

 

KOTIZACIJA

od 17.11.

 

Udeležba

250 EUR

295 EUR

 

Drugi in nadaljnji udeleženec

225 EUR

265 EUR

Cene so v evrih, v cene ni vštet 22-odstotni DDV.

Kotizacija poleg obiska foruma vključuje gradiva srečanja, okrepčila med odmori in kosilo.

Mikro podjetje*
25-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(187 EUR + DDV).

Zaposleni v lokalnih skupnostih, na fakultetah in v NVO
40-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(150 EUR + DDV).

Upokojenci, nezaposleni**

65-odstotni popust
(87 EUR + DDV).

Študentje***
85-odstotni popust na veljavno kotizacijo
(37 EUR + DDV).

*Mikro podjetja so podjetja do 7 zaposlenih.

** Upokojenci, nezaposlene osebe. Potrebno je predložiti dokazila o zatrjevanem statusu. Velja v primeru, da je plačnik fizična oseba.

*** Študentje. Velja za redne študente študija prve in druge bolonjske stopnje. Potrebno je predložiti dokazila o zatrjevanem statusu. Velja v primeru, da je plačnik fizična oseba.

Plačilo

Račun za plačilo kotizacije boste prejeli po opravljeni storitvi.

Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave z dogodka. V primeru, da se želite odjaviti morate to pisno sporočiti na info@prosperia.si.

Opozorilo: Če prijave niste izvedli vi oz. vaše podjetje oz. menite, da je nekdo zlorabil vaše podatke, prosimo, da nas o tem takoj obvestite.

Stroški zamenjave in odjave

Zamenjava oz. sprememba imena udeleženca je brezplačna in dovoljena, če sporočite ime nadomestnega udeleženca v pisni obliki na naslov info@prosperia.si najkasneje do 15. ure zadnji dan pred dogodkom.

Odjava brez administrativnih stroškov je mogoča do vključno torka, 20. novembra 2018 do polnoči, v pisni obliki na naslov  info@prosperia.si ali če jo do navedenega datuma prejmemo na naslov Prosperia, d. o. o., Železna cesta 10a, Ljubljana. V tem primeru že plačano kotizacijo v celoti vrnemo. Za odjave po tem datumu (od vključno srede, 21. novembra dalje), vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti (100%). Odjava ni možna, če je udeleženec ob prijavi izrecno zahteval plačilo po izvedenem dogodku. V takem primeru se udeležencu ob neudeležbi iz kakršnega koli razloga zaračuna celotna kotizacija.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na 031 717 599 ali na info@prosperia.si.